Bozidar Vukicevic / Hanza Media / Hanza Media
PUNE RUKE POSLA ZA DISCIPLINCE

VIDEO, FOTO: TORCIDINA BAKLJADA, DIMNE BOMBE I TUČNJAVA BBB-A S POLICIJOM Hoće li se nakon burnih scena u Splitu zatvoriti Poljud?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. prosinac 2016. 19:30

Derbi prosječnog dekora i isto takvog nogometa. Epilog je poznat, na kraju Hajduk praznih ruku, a Dinamo presretan zbog važne pobjede s kojom drži realnu ambiciju osvajanja šampionske utrke.

Praktički je bilo bez uzbuđenja sve do samog finiša, gotovo 80 minuta smo čekali i na kraju dočekali bakljadu, zapaljene stolice, gol, crveni karton. Nakon dugog zatišja vatromet događaja. Doslovnim je vatrometom krenulo sa sjevera, zbog toga je sudac u konačnici i nadoknađivao vrijeme u kojem je Soudani zabio za pobjedu Dinama.

Bakljada i vatromet Torcide potrajao je nekoliko minuta, pa se nakon toga igralo pod svodom oblaka od dima, a onda su uzvratili i BBB-ovci na jugu. Zapalili su nekoliko sjedalica zbog čega su na njihovu tribinu u 84. minuti uletjeli specijalci, a potom i vatrogasci koji su brzo ugasili požar.

Kako će disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić reagirati na povike sa sjeverne tribine kada se čulo "za Dom spremni" sredinom prvog dijela. Bakljada Torcide i paljenje stolica BBB-a u finišu dvoboja su također dvije situacije koje sigurno povlače sankciju.

Ali, pritom se treba podsjetiti kako je Hajduk u statusu recidivista koji je već ove jeseni imao praznu sjevernu tribinu, a sljedeća kazna je prazne tribine cijelog stadiona.

Linker
24. travanj 2024 02:26