Screenshot
SRAMOTA NA ULICAMA ŠIBENIKA

VIDEO: TUČNJAVA NAVIJAČA UOČI DALMATINSKOG DERBIJA Došlo do žestokog okršaja Torcide i Funcuta, više osoba je ozlijeđeno! Policija privela 78 navijača

Piše: ANTE JURIČEV - TALIJAŠObjavljeno: 25. listopad 2017. 18:16

Dva i pol sata prije početka utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između Šibenika i Hajduka, u samom središtu Šibenika, u blizini Poljane i kod 'Starog pazara' došlo je do masovne i žestoke tučnjave pripadnika Torcide i šibenskih Funcuta. Tučnjava na sreću nije dugo trajala, a prekinuli su ga brzim dolaskom pripadnici šibenske Interventne policije.

- Sve se odvilo munjevitom brzinom. Funcuti su pjevali i pili pivu nasuprot Šarine pekare, kad se iz smjera Doma zdravlja na njih zaletjela oveća skupina Torcidaša. Obračun je bio brutalan i kratko je trajao, a neki od Funcuta su pružili zbilja dobar otpor. Bilo je tu baklji i palica - rekao je za ŠibenikIN jedan od svjedoka.

- U srijedu, prije početka utakmice, u starom dijelu grada na nekoliko mjesta dolo je do fizičkog sukoba između većeg broja navijača, točnije navijačkih skupina Torcide i Funcuta. Prilikom policijskog postupanja, do 17 sati je u prostorije Šibenske policije privedeno ukupno 78 navijača. Od toga iz Torcide 61, a iz Funcuta njih 17. Jedan navijač Šibenika je ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Ona je dodala kako je policijska istraga i dalje u tijeku kojom će se utvrditi sve okolnosti koje se dovele do tučnjave dviju navijačkih skupina

Linker
22. travanj 2024 05:11