youtube
I KOLCEM I LANCEM...

VIDEO: OSVANULA SNIMKA OKRŠAJA BBB-A S TALIJANIMA I POLICIJOM Palice, baklje i boce letjele na sve strane: Pogledajte ratno stanje na Borongaju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2016. 13:25

Iako su se svi nadali kako će večer Lige prvaka u Maksimiru proći bez navijačkih nereda to se ipak nije dogodilo. Uoči utakmice 2. kola Lige prvaka navijači Dinama napali su goste iz Italije na okretištu na Borongaju.

Policija je priopćila da je prije, za vrijeme i nakon utakmice Dinama i Juventusa u službene prostorije dovedeno 38 navijača zbog alkoholiziranosti, narušavanja javnog reda i mira, posjedovanja opojne droge, posjedovanja pirotehnike i posjedovanja hladnog oružja.

Prema posljednjim inforamacijama neki pripadnici Fan Cluba Bad Blue Boys dobili su i zabranu dolaska na nogometne utakmice, a neki ne smiju prići bliže stadionu na udaljenosti od 200 metara.

Na internetu su se pojavile i snimke nereda uoči utakmice protiv Juventusa na kojima se može vidjeti okršaj domaćih i gostujućih navijača kao i interventne policije koja je pokušala suzavcima i pendrecima suzbiti čitav kaos. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
11. travanj 2024 15:11