screenshot
POLICIJA U AKCIJI

VIDEO: OVO JE DOKAZ DA JE FA CUP STVARNO ČUDO Kada ste zadnji put vidjeli konje na terenu? Izbacili prvaka Engleske pa napravili incident

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 20. veljača 2017. 12:50

Nisu u FA kupu u subotu kiksali samo Burnley i Manchester City (0:0 kod Huddersfielda), ispao je i aktualni prvak Leicester te nastavio jako lošu sezonu. Millwall je prošao dalje zahvaljujući pogotku Cummingsa u sudačkoj nadoknadi drugog dijela, kojeg su domaći odigrali sa 10 igrača.

- Tko se želi boriti? Recite mi. Trebam vojnike i gladijatore kao što su bili igrači Millwalla u ovom susretu - rekao je Leicesterov menadžer Claudio Ranieri, koji je odmarao mnogo igrača budući ga čeka dvoboj protiv Seville u Ligi prvaka.

Inače, prolaz Millwalla zasjenile su scene nakon susreta, jer su navijači domaće momčdi uletjeli na travnjak slaviti prolazak u sljedeći krug FA kupa, ali i provocirati gostujuće na tribinama. Morale su se aktivirati policijske snage na ‘lakoj konjici’ te smiriti situaciju. FA kup je stvarno čudo, kada ste posljednji put vidjeli konje na nogometnom travnjaku?!

Trener Millwalla Neil Harris odbio je kritizirati navijače radi takvog ponašanja pravdajući se da nije ništa vidio (?!), no kazao je kako se to moglo očekivati.


Millwall try to reach Leicester after match 18... by jackeddine

Linker
24. travanj 2024 13:32