Screenshot: YouTube
POGLEDAJTE KAOS U PIONIRU

VIDEO: OVO JE MOGUĆE SAMO U BEOGRADU Izbili neredi zbog ubijenog vođe Grobara koji je prekršio nepisani zakon i napravio nezamislivo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2016. 11:19

Vatreno je u bilo u nedjelju navečer u beogradskoj Hali Pionir uoči početka utakmice 5. kola ABA lige između Partizana i ljubljanske Olimpije.

Tijekom minute šutnje za ubijenog vođu Grobara Aleksandra Stankovića izbili su navijački neredi, i to između podijeljenih navijača Partizana, i čini se, uz blagoslov policije.

Podsjetimo, jedan od vođa Partizanovih navijača i ozloglašeni kriminalac Sale Mutavi ubijen je prošloga tjedna u Beogradu, po navodima srpskih medija najvjerojatnije u okršaju narkomafije. Jedan dio navijača Partizana nije podržavao Stankovića jer je prekršio nepisani zakon - prije pet godina je iz navijačke skupine Delija prešao u protivnički, Partizanov tabor i tako podebljao svoj višegodišnji huliganski staž, ali i izazvao bijes na obje strane.

Ovoga puta zvižduci su došli sa strane koja ne podržava Stankovića, inače pravomoćno osuđenog na pet godina zatvora zbog trgovine drogom i posjedovanja oružja, a uslijedio je žestok odgovor, fizički napad na tribinama Pionira. Zanimljiva je bila i reakcija policije, odnosno izostanak intervencije nakon čega je počeo lov na tribinama.

Nakon što je skupina koja je zviždala potjerana, s tribine se orilo 'Stanković Sale' u čast ubijenog vođe.

Pogledajte okršaj Partizanovih navijača.

Linker
05. svibanj 2024 06:11