Screenshot: YouTube
MRLJA NA PREKRASAN DEKOR

VIDEO: TORCIDA JE BILA IMPRESIVNA, ALI ŠTO TO OPET VRIJEDI Evo zašto Hajduku slijedi nova sigurna kazna

Piše: Frane VulasObjavljeno: 18. rujan 2017. 11:15

Još jednu spektakularnu koreografiju priredila je Torcida na početku velikog derbija s Rijekom. Preko cijele sjeverne tribine stajao je veliki transparent s natpisom "Zlatna prošlost – svijetla budućnost".

Uz koreografiju s tisućama bijelih, crvenih i plavih papira, u bojama Hajduka i s zastavom s velikim klupskim grbom, navijači su na sjevernoj tribini podignuli i sve najveće Hajdukove osvojene trofeje, za osvojene naslove prvaka, kupove... Da ne bi bilo zabune tko je majstor s mora. A onda je uslijedila pjesma "Zbog jedne ljubavi", prenosi Slobodna Dalmacija.

U 37. minuti susreta Torcida je podignula novu poruku.

- Žrtvovat ćemo najbolje od sebe, davati borbi ono što traži, padati još mnogo puta, a smjer se zna i cilje je uvik isti: Jaki Hajduk i suha močvara.

Mrlja na dekor bilo je ponovno skandiranje "Ubij Srbina" i slično skandiranje u jednoj poznatoj navijačkoj pjesmi, a zbog čega sigurno Hajduku slijedi nova kazna. A bilo je i korištenja lasera kojim su se pokušavali ometati igrači.

Jako malo pripadnika Armade stiglo je na susret, na stadionu ih je bilo tek 60-70. Navijači Rijeke i Hajduka imali su u uvertiri u utakmicu žestoki sukob na naplatnim kućicama autoceste u Dugopolju.

Linker
19. travanj 2024 23:34