CROPIX
LOV NA RIJEKU I DALJE TRAJE

NEMA PROBLEMA S PRIČAMA O SUĐENJU, ALI... 'Ponižavaju nas priče o tome, a ne nogometu, zamislite što bi nam radili da smo dobili 11-erac kao Barca'

Soudani neće igrati zbog upale mišića, a Sammir je još daleko od spremnosti, tri mjeseca nije trenirao
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 03. ožujak 2017. 18:15

Nadam se da ćemo izgledati barem 20 posto bolje nego u prošloj utakmici. Znam da neće biti lako, no očekujem da pobijedimo, naglasio je trener nogometaša Dinama Ivajlo Petev uoči nadmetanja 23. kola Prve HNL s Interom (15.00).

Visoka pobjeda protiv Splita smanjila je pritisak pitanja kad će ‘modri’ početi stvarati prilike i zabijati kao na pripremama, no Zaprešićani su - kao što su do srijede bili i Splićani - trenutno u nizu šest uzastopnih minimalnih poraza s Dinamom: pet puta 0-1, jednom 1-2, u 5. kolu, u kolovozu u Maksimiru. Pod Petevom je dvaput u Zaprešiću bilo 1-0 za Dinamo, u ligi i Kupu.

- Inter je solidna ekipa i morat ćemo otpočetka biti onakvi kakvi trebamo biti. Nažalost, Soudani neće moći, ima upalu mišića, preriskantno je da ga uvodimo u igru. Sammiru još treba puno da dođe na 100 posto, nije lako vratiti igrača koji tri mjeseca nije trenirao - dodao je Petev.

I Bugarin je upitan opterećuju li njega i momčad priče o suđenju u korist Dinama:

- Mene ne, ali to što se priča s nogometa gura u drugom smjeru nam je poniženje. Rekao sam već, zamislite što bi nam radili da smo dobili 11-erac kao Barcelona protiv Leganesa. Moramo se koncentrirati na kvalitetu svoje igre, greške postoje, nadamo se da će ih biti što manje, no znate kako je, ne griješi samo onaj tko nije sudionik nogometa - poručio je Petev.

Linker
18. travanj 2024 18:24