Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
U SUSJEDNU BOSNU

'BEZOBRAZNA LJEVICA' PRONAŠLA KLUB Mnogi su očekivali više, a on prokazao 'krivca': 'Ona majica je kriva što nisam otišao u Stuttgart i Dynamo Kijev!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2017. 21:44

Tonći Kukoč, bivši nogometaš Hajduka, potpisao je za bosanskohercegovačkog prvoligaša Zrinjski Mostar, prenose portali iz susjednih zemalja.

Kukoč je bio u potrazi za klubom posljednjih pola godine kada je raskinuo ugovor s talijanskim Comom, a povodom novog transfera je rekao.

- Istina je, dolazim u ponedjeljak na potpis ugovora - izjavio je 26-godišnji lijevi bek za SportSport.ba.

Svojevremeno je bio najbolji lijevi bek bugarske lige, govorio da ima mjesta u reprezentaciji Hrvatske za njega, ali onda je sve upropastila nesretna majica s prekriženim znakom HNS-a. Barem to tako vidi Kukoč.

Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX

- Zbog majice protiv HNS-a nisam otišao u Dinamo iz Kijeva, Stuttgart i Bolognu.
Za to sam kriv ja, ali i hrvatski novinari koji su uz moje ime napravili loš glas. Kada sam bio najbolji u Bugarskoj, pisali su "kontroverzni Kukoč najbolji igrač" ili "zločesti Kukoč zabio gol - kaže ekscentrični Kukoč.

Mnogi su mu sugerirali da ne ide u Zrinjski, ali Kukoč se ne da.

- Govorili su mi da ću propasti u Mostaru, ali jasno je da tu ne dolazim kako bih zaradio novac. Moj jedini cilj je osvojiti titulu. Poginut ću za klub u svakoj utakmici - zaključio je Kukoč.

Linker
20. travanj 2024 11:20