Getty Images
U NEMILOSTI PORTUGALCA

BIO JE NAJBOLJI U PROŠLOJ SEZONI, A DANAS NE MOŽE NI PRIMIRISATI PRVOJ MOMČADI Mourinho objasnio situaciju: 'Takav je život u velikim klubovima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2017. 14:21

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho komentirao je situaciju vezanu uz Španjolca Andera Herreru koji je prošle sezone bio standardni prvotimac, da bi ove godine bio također standardan, ali na klupi. Također valja napomenuti kako je ovaj sjajni veznjak bio izabran za najboljeg nogometaša prošle sezone u izboru navijača, ali to mu nije pomoglo da se izbori za prvih jedanaest.

Španjolac je pao u nemilost portugalskog stručnjaka koji na njegovoj poziciji uglavnom koristi srpskog reprezentativca Nemanju Matića, dok u završnici utakmica uglavnom na teren izlazi Belgijac Marouane Fellaini.

Britain Football Soccer - Manchester United v Saint-Etienne - UEFA Europa League Round of 32 First Leg - Old Trafford, Manchester, England - 16/2/17 Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring their first goal with Ander Herrera  Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic
REUTERS

- Romero je igrao najvažnije utakmice za nas, u finalu Europske lige, a sada je na klupi. Herrera je bio najbolji prošle sezone, ali sada ne igra i ostat će na klupi. Takav je život u velikim klubovima - objasnio je Herrerin status na Old Traffordu Jose Mourinho, a na Španjolcu ostaje da trenira i pokuša se izboriti za mjesot u udarnom sastavu.

Linker
16. travanj 2024 08:54