Frank de Boer
 Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
OTVORIO DUŠU

'BIO SAM TRI MJESECA, ALI ČINILO SE KAO GODINA' De Boer o Interu: 'Ubijale' su me stvari van nogometa, Brozović je stalno visio po diskotekama

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 24. veljača 2017. 00:25

Legendarni nizozemski reprezentativac Frank de Boer imao je burno razdoblje na klupi Intera. Od dolaska u kolovozu 2016. kao trener milanske momčadi proveo je samo 85 dana, a danas je progovorio o stvarima s kojima se sve morao nositi na tom stresnom poslu.

"Napustiti Ajax nakon tolikih godina je bilo jako teško, ali trebao mi je novi izazov. Osjećao sam se nešto kao Pep Guardiola u Barceloni", priznao je 46-godišnji NIzozemac pa nastavio:

"Međutim, u Interu sam se morao boriti s jako puno stvari koje nemaju veze s nogometom i to mi je oduzimalo nevjerojatno puno energije. Svaki put bi pomislio nakon dobrog rezultata da se sve konačno smirilo, a onda se pojavi Mauro Icardi sa svojom knjigom i svađom s navijačima. Uz njega tu je bio i Marcelo Brozović koji je visio po disoktekama i kojeg sam morao kazniti. Bio sam u Interu tri mjeseca, ali činilo mi se kao čitava godina", priznao je De Boer i priznao kako ga privlači treniranje neke momčadi iz Premiershipa:

"Volio bih trenirati momčad iz Premiershipa. Liverpool me želio 2012. godine, ali tada sam bio tek godinu dana u Ajaxu. Želio sam ostati i osvojiti koju titulu. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost."

Linker
20. travanj 2024 08:23