Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
DVA JAKA POJAČANJA

BIVŠI HRVATSKI IZBORNIK TRAŽI EGZEKUTORE Grabi u neprijateljsko dvorište i vraća senzacionalnog povratnika iz reprezentacije?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 23. ožujak 2017. 18:24

Bivši izbornik reprezentacije Hrvatske i sadašnji menadžer West Hama Slaven Bilić naciljao je Michya Batshuayia (23) i Jermainea Defoea (34) kao potencijalna pojačanja, pišu engleski mediji.

Bilić je u potrazi za napadačima, a Batshuayiju ne cvjetaju ruže u londonskom Chelseaju, inače gradskom rivalu West Hama. Kupljen je za visokih 39 milijuna eura od Marseillea prošlog ljeta, ali je skupio tek 16 nastupa (nijedan u početnoj postavi) i jedan pogodak ove sezone.


Michy Batshuayi - C'est La Vie - Marseille... by Marieneffb

Defoe pak ima vrlo povoljan status u Sunderlandu: igra redovito, zabio je 14 pogodaka, ali izvor iz Hammersa vjeruje da nije nesklon otići.

- Moramo vidjeti kakva mu je situacija s ugovorom, ali vjerujemo da će biti slobodan otići ukoliko to želi. On će tražiti veću plaću, no spremni smo za to. Uostalom, Jermaine je igrački procvao upravo ovdje - istaknuo je izvor.

Zanimljivo, Defoe (igrao za WH od 1999.-2004.) je nedavno pozvan u reprezentaciju Engleske iako je posljednji put nastupio prije više od tri godine, a Englezi će inače odmjeriti snage s Litvom u nedjelju u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje će se igrati sljedeće kalendarske godine.

Linker
17. travanj 2024 06:27