Reuters / Stefan Wermuth Livepic
BRAZILAC KAO I UVIJEK OŠTAR

DIEGO COSTA NASTAVLJA RAT S CHELSEAJEM 'Nisam kriminalac da me se tako tretira, a Antonio Conte je obična kukavica!'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 15. kolovoz 2017. 18:06

Diego Costa nastavlja svoj rat s Chelseajem. Sve je počelo kad mu se Antonio Conte početkom ljeta putem SMS-a ‘zahvalio na suradnji’, a nakon toga je bilo svakakvih odgovora od strane napadača.

Znao se šaliti s Talijanom putem društvenih mreža, a sada se opet oglasio i bio najoštriji dosad. Costa odmara u Brazilu i čeka rasplet događaja, njegove želje su poznate, međutim, imao je obvezu vratiti se u London, no to nije napravio i sad bi ga mogla dočekati kazna od čak 300.000 funti, no kako tvrdi svoju odluku ne planira promijeniti.

Neka me kazne

- Ne smijem u svlačionicu prve momčad i nemam nikakav kontakt s igračima. Pa nisam ja kriminalac da me se nakon svega tako tretira - istaknuo je Costa pa dodao:

- Dobio sam tjedan više odmora, a nakon toga su htjeli da treniram s rezervama. Naravno da na to neću pristati. Ponavljam, nisam kriminalac i nisam napravio ništa krivo. Ako me žele kazniti, neka to i naprave.

Tvrdi da će u svojoj odluci biti ustrajan i da nema toga što bi Chelsea mogao napraviti da ga natjera da okrene ploču.

- Spreman sam biti u Brazilu godinu dana, čak i ako će me Chelsea kazniti. Vratit ću se još jači - poručio je španjolski reprezentativac.


Diego Costa - Amazing Skills & Goals 2016 17... by footballAtoZ

Costina želja je poznata, a to je povratak u Atletico, no problem i dalje stvara činjenica da Atletico ne može registrirati igrače prije siječnja 2018. godine.

- Želim u Atletico. Kazao sam to i direktorici Chelseaja Marini Granovskaiji. Odbio sam ostale ponude. Željeli su me prodati u Kinu i još neke klubove. No, ja ću otići u klub u koji želim, a ne u onaj koji plaća najviše.

Naravno, nije moglo proći da se ne dotakne svog bivšeg “šefa”, još se jednom obrušio na Contea...

- On je kukavica, uopće nema karizmu. Nije se usudio ništa mi reći u lice, već je slao SMS poruke, to dovoljno govori o čovjeku.

Linker
22. travanj 2024 03:08