U UTORAK U SPORTSKIIM NOVOSTIMA

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ZDRAVKOM MAMIĆEM Izgubio sam trofejnog trenera, a dobio brata. Nisam lud da Zorana vratim u Dinamo, pa on nas sad sve hrani!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2017. 22:53

Zdravko Mamić, tvorac šampionskog Dinama, dao je za Sportske novosti veliki, opširni intervju na kraju turbulentne sezone o kraju dominacije u hrvatskom nogometu.

Mamić je detaljno analizirao uzroke Dinamova pada i otvoreno progovorio o svemu: sudskom procesu u Osijeku, o tome što misli o vladavini Davora Šukera u HNS-u, izborniku Anti Čačiću i Vatrenima, odnosima u HNL-u, Rijeci, Hajduku, suđenju, Zakonu o sportu, politici, privatizaciji Dinama, gradonačelniku Milanu Bandiću, predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović...

Nakon finala Kupa u Varaždinu poslao je poruku Rijeci, ali i Hajduku, "ovo ste gledali sad i nikad više". Naglasio je u intervjuu SN:

- Poruka je bila spontana, ali ja tako iskreno i mislim! Rijeci kapa do poda i ponovit ću - mnogo će vode proteći Savom da netko opet skine Dinamo s trona!

U prvom dijelu intervjua koji će biti objavljen u utorak (nastavak u SN u srijedu, 7. lipnja), otvoreno je govorio o budućnosti Ivajla Peteva u Maksimiru, Ćoriću, Sammiru, Fernandesu.... Priznao je i koje bi igrače ponovo želio vidjeti u Dinamovu dresu:

- Haliloviću i Muriću vrata su otvorena kad bi se željeli vratiti, a iz HNL-a bih doveo Vlašića, Futacsa, Bradarića, Mišića..

Prvi dio otvorenog intervjua sa Zdravkom Mamićem pročitajte u utorak u Sportskim novostima, a drugi dio u SN u srijedu, 7. lipnja.

Linker
02. svibanj 2024 19:39