Screenshot: HNTV
SADA JE SVE MOGUĆE

EKSKLUZIVNI VIDEO: U ZAGREBU SE RAĐA NOVO ČUDO Hrvatski dream-team nokautirao jednu od najboljih momčadi Europe i najavio senzaciju Lige prvaka!

Nogometaši Nacionala sjajno su započeli svoj put prema Final Fouru Futsal Cupa, svojevrsne Lige prvaka u futsalu. U suradnji s HNTV-om koji prenosi zagrebački dio turnira, portal Sportskih novosti donosi vam videosažetak utakmice.
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 23. studeni 2016. 23:05

NACIONAL - ARAZ 2:1

ZAGREB: Dvorana II Doma sportova. Gledatelja: 1700. Suci: Coelho(Portugal), Gherman(Rumunjska)

NACIONAL: Bilić, Mordej, Čujec, Novak, Jelovčić, Jurić, Toth, Koturović, Perić, Postružin, Rafael, Pavlić, Jamičić.

TRENER: Kujtim Morina.

ARAZ: Huseynli, Bolinha, Farzaliyev, Vassoura, Cardoso, Kurdov, Fineo, Eduardo, Chovadrov, Rustamli,Baghirov, Poletto, Atayev.

TRENER: Militinho

Igrač utakmice: Tihomir Novak

--------------------------------------------------------------

Nogometaši hrvatskog futsal prvaka Nacionala sjajno su otvorili natjecanje u B skupini Elitne runde Futsal Cupa pobjedom 2:1 protiv Araza u susretu igranom u Dvorani II zagrebačkog Doma sportova.

Ovom pobjedom Nacional je načinio veliki korak prema plasmanu na 'Final Four' što bi bila prava senzacija.

U čvrstom i neizvjesnom susretu hrvatski prvak je poveo u 36. minuti pogotkom Tihomora Novaka. Kapetan Nacionala devet sekundi prije kraja je zabio za 2-0, a Araz je u posljednjim trenucima tek ublažio poraz golom Finea.

U drugom susretu iz ove skupine aktualni europski prvak ruska Ugra Jugorsk je bez većih problema pobijedila Hamburg 4-0 uz dva gola sjajnog Brazilca Edera Lime.

Podsjetimo, samo će pobjednik zagrebačkog turnira izboriti plasman na Final Four koji će se održati u travnju iduće godine.

U drugom kolu Nacional će u četvrtak u 20:30 sati odmjeriti snage protiv Hamburga, a subota donosi pravi spektakl, okršaj protiv aktualnog prvaka Europe, također u 20.30 sati.

Preostala tri turnira Elitne runde održavaju se u Almati, Mariboru i Lisabonu. Za nas je zanimljiv turnir u Mariboru gdje nastupa slovenska ekipa Brezje Maribor koju vodi hrvatski stručnjak Robert Grdović. U dvoboju 1. kola Grdovićeva momčad je pobijedila srpski Ekonomac iz Kragujevca 6-2.

Grdović i njegovi Slovenci iznenadili Ekonomac

U skupini C elitne runde Futsal Cupa Brezje iz Maribora koju vodi hrvatska malonogometna legenda, Robert Grdović svladala odličnu ekipu Ekonomca iz Kragujevca s uvjerljivih 6:2. Golove za Maribor su postizali Totošković, Kraljič(2), Fetić(2) i Čeh, dok su za srpsku momčad zabijali Ramić. Treba spomenuti kako se u ovoj skupini još nalaze snažni Inter FS te Chrudim.

Također vrijedi kazati kako je Ekonamac u main rundi igrao s Nacionalom te pokazao što sve zna i može i zasigurno se neće predati nakon poraza, bit će zanimljivo vidjeti kako će se ova skupina rasplesti.

HNTV

Linker
28. travanj 2024 04:48