EVO KAKO MOŽETE DO ULAZNICA

EKSKLUZIVNO OVE NEDJELJE Sportske novosti vode vas besplatno na spektakle, Dinamo - Hajduk i Medveščak - SKA!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2016. 21:59

Sportske novosti u nedjelju, 2. listopada donose kupone za dva najveća spektakla - nogometni derbi Dinamo - Hajduk i hokejski dvoboj Medveščaka i SKA Peterburg!

Pronađite kupone u nedjeljnim Sportskim novostima i zamijenite ih za ulaznice - u Maksimiru za istočnu tribinu i za tribine u Ledenoj dvorani.

Čitatelji kupone iz SN za ulaznice mogu zamijeniti od 10 sati ujutro na blagajnama u Maksimiru, a kupon iz SN za ulaznicu za istočnu tribinu moći će zamijeniti 100 najbržih čitatelja!

Blagajne u Domu sportova otvaraju se 90 minuta prije utakmice (utakmica počinje u 17 sati), a kupone iz SN za ulaznice moći će zamijeniti najbržih 50 čitatelja. Za hokejski spektakl svaki kupon iz SN vrijedi za dvije ulaznice, pa povedite i prijatelja, curu, dečka...

----------------------------------------------------------------

Sportske novosti u nedjelju objavljuju ekskluzivni intervju s izbornikom Kosova Albertom Bunjakuom.

Prvi trener reprezentacije Kosova otkriva samo za SN životnu kalvariju zbog koje je kao mladić morao izbjeći iz Prištine, a smio se vratiti tek kad se Kosovo odcijepilo od Srbije:

"Srbi su me osudili na 20 godina zatvora jer nisam htio pucati na Vukovar i Hrvate. Pobjegao sam iz Prištine, do Švedske se probijao i pješke..."

Samo u SN u nedjelju pročitajte ekskluzivni (i eskplozivni) intervju s izbornikom Kosova!.

Linker
24. travanj 2024 10:43