CROPIX
MAJSTOR BORILAČKIH VJEŠTINA

EKSKLUZIVNO ZA SN PROGOVORIO BIVŠI PRVAK KOJI JE ULOVIO MAMIĆEVOG NAPADAČA 'Spasio sam ga batina! Nema sumnje, dečko je bio pod utjecajem opijata'

IVAN IVANČIĆ-BOSA Dugogodišnji prijatelj i kum Zdravka Mamića uhvatio je huligana
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. lipanj 2017. 13:45

Huligana koji je u Bolu na Braču napao Zdravka Mamića uhvatio je i do dolaska policije zadržao Ivan Ivančić - Bosa, poznati sesvetski poduzetnik i dugogodišnji prijatelj i kum Zdravka Mamića. Bosa nam je iz prve ruke prepričao što se točno dogodilo.

- Stajali smo uz obalu i vezali brod u potpuno mirnoj, svakodnevnoj i uobičajenoj atmosferi. I onda se taj mladić iz čistog mira zaletio na Zdravka te ga s leđa udario u glavu, bacivši se potom u bijeg. Međutim, brzo sam ga uhvatio, stavio na stranu, a kako su neki bili jako bijesni na njega, nikome nisam dopustio ni da mu se približi, a kamoli da ga udari. Nema sumnje da je dečko bio pod utjecajem nekakvih opijata. Incident je završio tako što je došla policija i privela napadača u postaju - ispričao nam je jučer Bosa Ivančić.

Huligan iz Bola može biti sretan što je Ivančić uvijek razborit i pribran, jer riječ je o bivšem hrvačkom prvaku Jugoslavije, čovjeku iznimne snage, ali i profesionalnih borilačkih vještina.

Ivančić u Bolu ima nekoliko hotelsko-ugostiteljskih objekata već više od 20 godina, mještani ga poznaju i cijene kao ugodnog čovjeka koji u Bolu zapošljava na desetke ljudi. U Sesvetama također nećete pronaći čovjeka koji će o Bosi Ivančiću reći lošu riječ. Dapače...

Linker
19. travanj 2024 12:51