REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
NIJE SKRIVAO OSJEĆAJE

EMOTIVNO PISMO INTEROVOG GOLGETERA NAKON POSEBNOG POZIVA 'Moja draga Argentina, danas se opet srećemo poslije četiri godine...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 13:07

Napadač milanskog Intera Mauro Icardi dobio je poziv za nastup u reprezentaciji Argentine nakon pune četiri godine, a oduševljenje nije skrivao. Javnosti se obratio pismom u kojem je izrazio svoje osjećaje prema voljenoj domovini.

- Moja draga Argentina, danas se opet srećemo poslije četiri godine. Posljednji put kada sam nosio ove boje bilo je davne 2013. godine, kada sam debitirao i ostvario san da zaigram za domovinu u dobi od samo 20 godina. Možda sam bio premlad, ali osjećaj igranja za reprezentaciju, ponos, je nešto što se ne može opisati riječima. Danas sam dobio vijest da ću opet obući najdraži dres, najljepši na svijetu koji predstavlja nas Argentince - napisao je Icardi.

Argentinski napadač našao se u nemilosti prijašnjih izbornika zbog neslaganja s nekim suigračima, a novi izbornik Jorge Sampaoli ne gleda što je bilo, nego se okrenuo budućnosti. Svakako, Icardiju je pao velik teret sa srca.

- Želim se zahvaliti svima koji su mi vjerovali. Ne volim davati obećanja, ali jedno ipak mogu: davat ću sve od sebe u dresu reprezentacije - zaključio je.

Reprezentativni dres je, inače, obukao samo jedanput, taj debi mu je bio ujedno i dosad posljednji nastup, a bilo je to protiv Urugvaja u kvalifikacijama za SP u listopadu 2013. godine, a zanimljivo, Argentina prvu sljedeću utakmicu igra baš protiv Urugvaja i to 1. rujna, također u sklopu kvalifikacija za SP.

MILAN, ITALY - APRIL 15:  Mauro Emanuel Icardi of FC Internazionale Milano (L) celebrates his goal with his team-mate Ivan Perisic during the Serie A match between FC Internazionale and AC Milan at Stadio Giuseppe Meazza on April 15, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images )
Emilio Andreoli/Getty Images

Linker
23. travanj 2024 12:38