Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
OGROMNA PROMJENA

EUROPSKI GIGANT ŠOKIRAO NOVIM GRBOM Navijači u nevjerici: 'Je li ovo je..na šala?!', 'Nemojte ga okretati za 90 stupnjeva jer izgleda kao k****'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 19:01

Juventus je ponosno objavio kako mijenja svoj prepoznatljivi grb, a prvotni smijeh i laganu nevjericu koja je nastala među svim njegovim obožavateljima, ali i svima koji dugo prate najvažniju sporednu stvar na svijetu, zamijenio je potpuni šok kada su shvatili kako nije riječ o nikakvoj šali već o popuno šokantnom potezu iz Torina.

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli na velikoj je svečanosti pojasnio kako je sve oko njega crno bijeli svijet i dodao kako će se novi logo na dresovima počtei tiskati od početka sljedeće sezone, no navijači nikako da dođu sebi od šoka.

Internet je 'eksplodirao' raznim sugestijama kao npr. da izgleda poput kondoma, a reagirao je i bivši tenisač Robin Soderling jer novi logo Juvea neodoljivo podsjeća na njegov logo.

"Juventus je mašina koja rekordno brzo može od 100 km/h do 0 km/h", "Novi grb Juvea izgleda kao kondom", "Nemojte ga okretati za 90 stupnjeva jer izgleda kao k...c", "Je li ovo je..na šala?!", "Moderni nogomet je sr..e", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Inače, najtrofejniji i najpopularniji talijanski nogometni klub, popularna 'La vecchia Signora' iliti 'stara dama' osnovana je 1. studenog 1897. godine i treći je najstariji talijanski klub (iza Genoe (1893.) i Udinesea (1896.), a ovo je deseti izgled grba kroz povijest. Predzadnji je mijenjan 1990. godine, a zadnji 2004. godine.

Linker
21. travanj 2024 21:49