Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
'MAKSIMALNO PROMOVIRAO HRVATSKU'

EVO KAKO SU U DINAMU DOŽIVJELI MODRIĆEV ISKAZ 'Ovo što čitam po portalima o Luki je tolika količina zloće da je to zapravo nevjerojatno'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. lipanj 2017. 11:16

Kako su u Maksimiru doživjeli suđenje u Osijeku i iskaz Luke Modrića nakon kojeg se podigla velika prašina? Direktor Tomislav Svetina sve je prokomentirao ovako:

- Mogu ponoviti samo mišljenje našeg Izvršnog i Nadzornog odbora. Dinamo je svoje izvješće dostavio Državnom odvjetništvu i kazao da se ne smatra oštećenim. Ovo što čitam na nekim portalima o Luki Modriću je tolika količina zloće da je to zapravo nevjerojatno. Komentiraju ljudi koji uopće nisu upućeni u spis, koji ne znaju što je Modrić u cijelosti kazivao na USKOK-u, ne znaju ni što je u cijelosti kazivao jučer na suđenju. Luka Modrić je učinio više za promidžbu Hrvatske nego svi ti novinari koji o njemu pišu, niti će više od njega ostvariti do kraja života. O Luki pisati tako maliciozno, toliko zločesto, zaista je neshvatljivo, on je uvijek s ponosom isticao odakle je došao, on je uvijek maksimalno promovirao Hrvatsku. Svi u svijetu znaju Hrvatsku upravo po ljudima kao što je Luka Modrić.

Zagreb, 030417.
Konferencija za medije direktora NK Dinamo Tomislava Svetine i Arijana Ademija povodom ublazavanja kazne UEFA Ademiju u hotelu Hilton.
Na fotografiji: Tomislav Svetina.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX / CROPIX

Linker
23. travanj 2024 09:57