OTKRIVEN U21 MISTERIJ

Filipović postoji i igra za St. Pauli, nije došao jer mu nisu rekli da je dobio pozivnicu!

Ne znam kako bih objasnio potez klupskih čelnika, vjerojatno su me željeli sačuvati od putovanja i mogućnosti ozljede, pa su skrili poziv - priča nam Filipović
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. veljača 2011. 14:05

Otkrili smo tajnu zvanu Petar Filipović. Kao što vam je vjerojatno poznato, mladi nogometaš bundesligaša St. Paulija pozvan je u mladu vrstu U-21 koja je proteklog tjedna s novim izbornikom Ivom Šuškom krenula u novi ciklus igrajući sa Slovenijom u Kopru. Međutim, mladić se nije pojavio na okupljanju, nije bilo nikakve povratne informacije iako su iz HNS-a nakon poslane pozivnice još dva puta kontaktirali njemački klub. Uspjeli smo kontaktirati s Filipovićem koji nam je kazao.

- Nažalost, u klubu me nisu obavijestili da sam dobio pozivnicu! Nitko mi ništa nije rekao.

Filipović ima hrvatsku i njemačku putovnicu, a u St. Pauliju je od svoje desete godine. Trenutačno igra za drugu momčad, ali pred vratima je prve.

- Ne znam kako bih objasnio njihov potez, vjerojatno su me željeli sačuvati od putovanja i mogućnosti ozljede, pa su skrili poziv - priča nam Filipović.

A možda se zec krije i u nekoj drugoj šumi. Naime, prije nekog vremena St. Pauli je s Filipovićem želio potpisati novi trogodišnji ugovor, ali je mladić koji ima ponude još nekih bundesligaša, rekao da malo pričekaju. To se čelnim ljudima St. Paulija očigledno nije dopalo pa su ga kaznili time što mu nisu uručili pozivnicu mlade hrvatske reprezentacije. Bilo kako bilo, Filipović zaključuje.

- Želim igrati za hrvatsku mladu reprezentaciju, to mi je velika želja. Nadam se da će me izbornik Šušak pozvati na slijedeće okupljanje u ožujku, jer ja u ovom slučaju ništa nisam skrivio.

Linker
19. travanj 2024 19:09