Vlado Kos / Cropix
MUČNE SCENE NA TERENU

FOTO: NEZAPAMĆENA DRAMA USRED UTAKMICE HRVATSKOG KUPA Sudac Bruno Marić spašavao život igraču koji se onesvijestio na travnjaku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2017. 18:28

Dramatične scene viđene su na utakmici osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa u Vinkovcima. Sudac Bruno Marić morao je pohitati u pomoć 20-godišnjem domaćem igraču Zvonimiru Filipoviću koji se onesvijestio nakon jednog dvoboja u prvom poluvremenu.

Štrkalj je neko vrijeme nepomično ležao na zemlji, sve dok mu Marić nije prišao i izvadio mu jezik iz usta kako se ne bi ugušio. Igrač ga je čak i ugrizao, no ubrzo je došao k svijesti, pridigao se i odšetao s terena.

Drame nije nedostajalo ni u rezultatskom tijeku utakmice. Cibalia je uz dva pogotka Pervana (40., 57.) vodila sve do 85. minute, kada je Oršolić srušio Mažurina u kaznenom prostoru, a Mitrevski s bijele točke izjednačio na 2-2. Dvije minute kasnije Grujević je zabio pogodak odluke i odveo Istru u četvrtfinale. Prvi pogodak za gostujuću momčad, koja je jedva uspjela financijski pokriti put u Vinkovce, zabio je Dino Halilović.

GOLOVE S UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Ranije su, podsjetimo, plasman osigurali Dinamo, Lokomotiva, Osijek, Inter, Hajduk i Rudeš, a Gorica i Rijeka će svoj okršaj odigrati 14. studenoga.

Linker
26. travanj 2024 22:32