Očevid na mjestu napada na Zdravka Mamića
 Duje Klarić / Hanza Media
SAČEKUŠA U VIDOVIĆIMA

FOTO: OBJAVLJUJEMO FOTOGRAFIJE S MJESTA ATENTATA NA ZDRAVKA MAMIĆA Ustrijeljen je nekoliko metara od spomen ploče pokojnom ocu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2017. 20:36

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić u utorak prijepodne propucan je u okolici Tomislavgrada, u zaseoku Vidovići, gdje je s prijateljima i obitelji došao obilježiti obljetnicu smrti njegova oca.

Mamić je s obitelji i prijateljima prvo došao na misu zadušnicu u selo Zidine, a potom se uputio u Vidoviće, na mjesto gdje je njegov otac preminuo od srčanog udara 2003. godine.

Po novim neslužbenim informacijama, Mamić je na mjesto gdje se nalazi spomen ploča njegovu ocu stigao u pratnji obitelji i prijatelja u četiri automobila. Automobil Dinamova savjetnika se zaustavio nekoliko metara od spomen ploče, a u trenutku kad je izašao iz auta ustrijeljen je metkom u natkoljenicu.

Po tvrdnjama svjedoka, sve se dogodilo u krugu tridesetak metara. Dvojica napadača napravila su u obližnjem žbunju sačekušu od otrgnutih grana, svojevrsnu barikadu, te nakon zaustavljanja automobila ispalili nekoliko metaka prema autuu kojem je bio Mamić.

Mamiću je na licu mjesta prvu pomoć ukazao njegov vozač pokušavši zaustaviti krvarenje iz rane na nozi do dolaska hitne pomoći.

Linker
26. travanj 2024 23:58