REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
VELIKANI POSTAJU OČAJNI ZA NJIM

HOĆE LI OTKRIĆE GODINE UISTINU ZAPLESATI NA RUBU SVJETSKOG REKORDA? Cijena samo raste, a tvrdoglavi predsjednik zadovoljno trlja ruke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2017. 19:18

Napadač Torina Andrea Belotti nalazi se na radaru najvećih europskih klubova već neko vrijeme, cijena samo raste - a predsjednik kluba Urbano Cairo je izjavio da ga neće pustiti za manje od 100 milijuna eura.

- Andrea ima klauzulu od 100 milijuna eura, ako nitko ne ponudi toliko, bit ću sretan da ostane ovdje - kaže Cairo.

Očito nema namjeru razmatrati manje ponude, međutim, ostaje pitanje hoće li se Belottiju svidjeti ova izjava s obzirom da je teško odoljeti izazovu objektivno većih klubova od Torina koji zauzima deveto mjesto u Serie A.

- Ne vidim zašto ne bi ostao. Imat će priliku odigrati dobru sezonu, a nakon toga ići s reprezentacijom Italije na Svjetsko prvenstvo u Rusiju - zaključio je Cairo.

Inače, 23-godišnjak je zabio 25 pogodaka čime je izjednačen na prvom mjestu s bosanskohercegovačkim asom Edinom Džekom, a prate ih imena poput Higuaina, Mertensa, Icardija i drugih.

Ukoliko torinski klub zaista proda Belottija za 100 milijuna eura, doći će na korak do svjetskog rekorda kojeg drži Paul Pogba (Juventus-Manchester United za 105 mil. eura - prošlog ljeta), a ako ode i za nešto manji iznos - Cairo će svakako zadovoljno trljati ruke...

Linker
23. travanj 2024 12:47