Foto: Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
PODMUKLO RAZBOJSTVO

HOROR U DOMU LOVRENA Naš reprezentativac potresen nakon šokantnog događaja: 'Mogli su mi oteti djecu, a ja to uopće ne bih primijetio!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. lipanj 2017. 10:26

U noći prije tri dana provaljeno je u zagrebački stan nogometaša Liverpoola i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena. Otuđeni su vrijedni predmeti, a nevjerojatna je činjenica da su za vrijeme provale svi Lovrenovi - spavali! Jučer smo dobili još uvijek šokiranog Lovrena, koji nam je kazao:

- Nisam čuo apsolutno ništa! Kao da su mi prije provale u stan nešto ubacili u hranu ili piće, nešto od čega sam tvrdo zaspao. U životu nikada nisam tako tvrdo spavao! Inače sve čujem. Nemoguće, vjerujte, nemoguće... Pa ja čujem kad mi djeca kihnu, ma svaki šum! Ovog sam puta tako tvrdo spavao da je to posve nevjerojatno. Ne samo to, i brat je Davor bio sa mnom, ni on ništa nije čuo. Ni djeca - kaže Lovren.

Izbjegnut sukob

Naravno, kad ovako pogledate stvari, možda i bolje da se nitko nije probudio, tko zna kako bi se sve završilo, možda s tragičnijim posljedicama. Jer da su braća vidjela lopove, sigurno bi došlo do sukoba.

- Da, zamislite da sam spavao na prvoj etaži, dolje na kauču, gdje nekad znam spavati? Ne znam, stvarno ne znam što bih kazao...

Na pitanje kolika je vrijednost ukradenog Lovren kaže:

- Naravno, opljačkali su što je najskuplje. Ali jednostavno mi nije jasno da su lopovi provalili kad smo bili u stanu!? Zar ne bi bilo logično da su u pljačkaški pohod krenuli kad mene nije bilo u stanu? Stvarno ne znam što bih rekao.

Što su vam kazali u policiji?

- To vam, naravno, ne mogu kazati. Užas, baš užas.

Onda je kazao ovo:

- Znate što, to je ono strašno, šokantno; mogli su mi oteti djecu, a ja to uopće ne bih primijetio! Pa ja nisam 15-20 minuta ni shvatio da sam opljačkan kad smo se svi probudili! Nego sam onda vidio sina kako se igra mojim kreditnim karticama na podu. Mislio sam u prvom trenutku da se nekako dokopao novčanika pa razbacao kartice. Vratio sam ih nazad, ali onda vidim da je otvorena kutija mog sata, a sata nema. Onda vidim još jednu otvorenu kutiju... Tada sam shvatio što se dogodilo. Nije bilo ni bratova sata. Strašno, ostao sam šokiran.

Jako, jako tužan

Ovo je bio zaista užasan tjedan za Dejana Lovrena. Prvo je s reprezentacijom izgubio utakmicu na Islandu, onda je putovao u Osijek na svjedočenje u slučaju Zdravka Mamića, a zbog poznatih razloga nije stigao svjedočiti, da bi mu na kraju provalili u stan dok je spavao s ostalim ukućanima.

- Katastrofa... Svaki sam dan sve žalosniji što se tiče ove naše Hrvatske. To je najgore od svega. Stvarno mi je muka, velika muka. Što sam ja u životu nekome krivo napravio? Nisam nikoga opljačkao, sve što sam zaradio zaradio sam pošteno. Što bih trebao? Zaista sam jako, jako tužan. Ma, ne mogu više govoriti... - rezigniran je bio Dejan Lovren.

Sasvim je jasno da mu više nije bilo do priče. Proživio je najgore trenutke u životu, konačno, bila mu je ugrožena obitelj.

Linker
26. travanj 2024 01:16