Claudio Villa/Getty Images / Getty Images
BASNOSLOVAN IZNOS

HRVATIMA DOLAZI KONKURENCIJA Juventus i Inter love pojačanje: Hit-napadač obilato ruši rekord i stiže za vrtoglav iznos?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 23. ožujak 2017. 23:44

Nogometaš Sassuola Domenico Berardi mogao bi na ljeto napraviti iskorak na nogometnom putu, a predsjednik kluba Giorgio Squinzi sada je 'izvisio' cijenu - čak 50 milijuna eura, prenose talijanski mediji.

Inače, interesenata ne manjka: Juventus i Inter su odavno zagrijani u Italiji, a slično je i s londonskim Chelseajem kojeg vodi trofejni talijanski strateg Antonio Conte.

- Kad bih mogao birati, ostavio bih Domenica ovdje da postane simbol kluba, ali ako netko ponudi 45-50 milijuna eura... - izjavio je Squinzi za medije.

Otišao 22-godišnji Berardi (radi se o krilnom napadaču) za 40 milijuna ili nešto manje, svakako će srušiti rekord koji je u vlasništvu Simonea Zaze (18 milijuna eura, Juventus) i tako se upisati u povijest Sassuola.

Berardi se prvi put široj javnosti predstavio u sezoni 2013/2014 kada je zablistao s 16 pogodaka, a slično je nastavio i nakon toga te se tako prometnuo u jednog od ključnih igrača 'Zeleno-crnih'...


DOMENICO BERARDI | Goals, Skills, Assists... by scoutnation86

Linker
19. travanj 2024 05:41