Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
NAKON DOBIVENOG UDARCA U GLAVU

HRVATSKI REPREZENTATIVAC DOBRO ĆE ZAPAMTITI SVOJ DEBI ZA KIJEVSKI DINAMO 'Ne mogu vjerovati, kao da sam se borio sa Stipom Miočićem'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. kolovoz 2017. 23:53

Josip Pivarić posebno će pamtiti svoj debi za kijevski Dynamo. U utakmici protiv Stal Kamianske koju je Dinamo na kraju dobio 4:1, startao je u udarnoj postavi, a onda je u 8. minuti morao iz igre zbog ozljede glave.

- Eh, baš nemam sreće. Ali eto, vidite po čemu ću pamtiti svoj prvi nastup za moj novi klub. Po razbijenoj glavi... Bio je to klasičan udarac glava u glavu, skočili smo, sudarili smo se glavama, a ja sam na kraju na tjemenu zaradio ogromnu posjekotinu. Posjekotina je dosta velika, iznosi čak 10 centimetara. Ne mogu vjerovati, kao da sam se borio sa Stipom Miočićem - i u teškim trenucima za šalu je bio spreman Josip Pivarić.

Zbog jačine udarca odmah je odveden na CT glave, srećom nema nikakvih posljedica, osim te posjekotine.

- Nakon svega nakon što sam obavio sve moguće pretrage otišao sam na šivanje, i sad je sve u redu, šav je dugačak međutim neće mi stvarati baš nikakve probleme, za nekoliko dana sve će opet biti u najboljem redu za igru.

Naravno to je svakako i dobra vijest za izbornika Antu Čačića jer će na Pivarića moći računati pri sljedećem okupljanju reprezentacije za Kosovo i Tursku.

- Da, neće biti nikakvih problema, bit ću posve spreman za utakmice protiv Kosova i Turske. Sve će zacijeliti, radi se samo o površinskim šavovima. Ipak, šteta što svoj debi za Dyinamo iz Kijeva nisam odigrao do kraja, ali bit će još mnogo utakmica. Glavno je da smo pobjedili a ja ću siguran sam, vrlo brzo opet na travnjak - zaključio je Pivarić.

Linker
25. travanj 2024 00:30