Matej Delač
 Hanza Media/Nenad Dugi
'NEKE STVARI NE MOŽETE PLANIRATI'

HRVATU DOSTA ČEKANJA! PRIJE OSAM GODINA POTPISAO S ENGLESKIM VELIKANOM ZA KOJEG NIJE ODIGRAO NITI MINUTE Hvala na svemu, ali mislim da uskoro odlazim

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2017. 00:15

Matej Delač bio je pravi hit u HNL-u 2009. godine nakon čega ga je iz dresa Intera iz Zaprešića kao 17-godišnjaka kupio Chelsea. Velika hrvatska nada međutim već osam godina nije zaigrao za klub iz Londona već je postao prava 'ptica selica'. No, čini se kako je takvoj praksi konačno stigao kraj.

"Mislim da ću vrlo skoro napustiti Chelsea", rekao je sadašnji golman belgijskog Mouscrona za engleske medije pa nastavio:

"Puno ljudi me pita žalim li što sam uopće otišao u Chelsea, a ne u neki manji klub. Geldajte, karijera uvijek može biti bolja, ali s 25 godina na leđima prošao sam stvarno puno toga i stekao veliko iskustvo. Problem nikada nije bila moja kvaliteta."

"Chelsea je uvijek vjerovao u mene i produživao mi ugovor, ali glavni problem je uvijek bila radna dozvola. Chelsea je uvijek imao plan za moju karijeru, no neke stvari ne možete planirati. Uvijek ću pamtiti Chelsea i biti zahvalan što me odgodjio kao čovjeka i kao nogometaša."

Linker
25. travanj 2024 10:48