NOVI HRVAT NA GOODISONU

Jelaviću stiže pojačanje? Everton traži stopera, Dejan Lovren prva želja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2013. 13:07

Otočki mediji su posljednjih dana pisali o tome da je za 23-godišnjeg hrvatskog obrambenog nogometaša iz Lyona, Dejana Lovrena, zainteresiran premierligaš Everton...

Klub iz Liverpoola ima namjeru ojačati središnji dio obrane tijekom ljeta, a po navodima iz kluba, Lovren je jedna od prvih želja. Taj se interes od strane Evertona pojavio baš u trenutku kada u klubu sa Gerlanda ozbiljnije seciraju Lovrenove igre u momčadi i zapravo se pitaju koliko je hrvatski nogometaš dobro odradio posljednje vrijeme u klubu.

Podsjetimo da je u nešto više od tri mjeseca Lovren zaradio tri crvena kartona u dresu Lyona. Početkom studenoga prošle godine Lovren nije završio prvenstveni ogled protiv Bastije (5-2). Potom je i u slavlju protiv Nice (3-0) dobio dva žuta kartona (22. prosinca), a prije točno petnaest dana je u 90. minuti zaradio crveni karton u porazu kod Ajaccioa (1-3). Još gore izgleda podatak da je unutar sedam odigranih utakmica Le Championnata Lovren zaradio tri crvena kartona.

"Nešto ne valja. Je li Lovren naivan nogometaš? Možda je pregrub, a možda i preloš igrač za ovakvu razinu nogometa. Ili...", napisao je francuski Le Progres.

Inače, Everton nije prvi klub koji se interesira za Lovrena. Možda zvuči potpuno čudno, ali interes je pokazivala Barcelona, kao i Liverpool. Lovren je u Lyon došao uoči sezone 2009/10.

Linker
16. travanj 2024 18:37