youtube
ZVIJEZDE JOŠ UVIJEK NA 'GODIŠNJEM'

JESU LI OVO NAJGORI PENALI IKAD? Pogledajte festival promašaja igrača koji zajedno vrijede više od milijardu eura, među tragičarima i Mateo Kovačić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2017. 12:50

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su Real Madrid sa 2-1 (1-0, 1-1) boljim izvođenjem jedanaesteraca u prijateljskoj utakmici odigranoj na Levis stadionu u Santa Clari.

Zidaneova momčad je još uvijek bez Cristiana Ronalda, ali se ravnopravno borila protiv skupocjenog sastava Josea Mourinha. Manchester je poveo pogotkom Lingarda u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Sve je u toj akciji napravio Anthony Martial koji je u slalomu po lijevoj strani prošao između Danija Carvajala, Lucasa Vazqueza i Luke Modrića te servirao loptu engleskom veznjaku koji je samo morao gurnuti u mrežu.

Momčadi su za pobjedu izvodile jedanaesterce, a uspješnijim su se pokazali igrači Manchester Uniteda i njihov vratar David De Gea, nesuđeni član Reala. Od petorice izvođača u momčadi europskog prvaka samo je Quezada bio precizan, a među nepreciznima se našao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Nisu ni igrači Manchestera bili mnogo uspješniji, ali za pobjedu je bilo dovoljno da Mkhitaryan i Blind pošalju loptu u mrežu.

Bili su ovo definitivno jedni od najlošpije izvedenih jedanaesteraca u povijesti obzirom kako su od njih deset samo dva pronašla put do mreže. Čudno je ako se zna kako jedna i druga momčad zajedno vrijede gotovo 1.3 milijarde eura. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
16. travanj 2024 23:05