youtube
VELIKA IMENA

KAKVA MEGAMOMČAD! ONI BI NATJERALI STRAH U KOSTI CIJELOM NOGOMETNOM SVIJETU Pogledajte kako bi danas izgledala reprezentacija Katalonije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 16:26

Na nedjeljom referendumu u Španjolskoj na birališta je izašlo oko 2,26 milijuna ljudi, a čak njih 90 posto glasalo je za nezavisnost Katalonije. Ovaj referendum je izazvao veliku buru kako u političkom tako i u nogometnom smislu, jer, ukoliko se Katalonija odvoji od Španjolske, dosta toga bi se moglo promijeniti i u tamošnjem prvenstvu.

Katalonija bi u tom slučaju povukla dosta igrača iz reprezentacije Španjolske koju bi uglavnom činili igrači iz Espanyola i Barcelone, dok bi Furija svoju momčad gradila na igračima Real i Atletico Madrida. Kada bi se složila najjača moguća momčad Katalonije, tamo bi se, osim Barcinih nogometaša našli još Cesc Fabregas, Tello, Krkić te drugi vratar Real Madrida Kiko Casilla.

this11.com/Screenshot

KATALONSKA REPREZENTACIJA

S druge strane, Španjolci bi odvajanjem izgubili jako puno, ali bi i dalje bili respektabilna ekipa koja bi vjerojatno igrala u završnicama velikih natjecanja.

Također valja napomenuti kako je Katalonija već odigrala jednu utakmicu, doduše ne službenu kada je 2016. godine snage odmjerila protiv reprezentacije Tunisa (3:0).

this11.com/Screenshot

ŠPANJOLSKA REPREZENTACIJA

Linker
25. travanj 2024 05:43