Vladimir Dugandzic / CROPIX
TKO JE U PRAVU

KONTROVERZNI IGRAČ NAPAO, KOS ODMAH ODGOVORIO Je li majica koštala Kukoča povratka u Hajduk?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. kolovoz 2016. 10:43

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč poznat po kontroverznim istupima još je jednom izazvao pažnju javnosti. U statusu koji je izašao na facebook profilu koji se vodi pod njegovim imenom autor je predsjednika uprave Hajduka Ivana Kosa optužio da je "minirao" njegov dolazak/povratak u Hajduk, piše Slobodna Dalmacija.

Navodni uzrok je majica koju je Kukoč nosio svojevremeno na humanitarnom malonogometnom turniru "Četiri kafića", s prekriženim modificiranim grbom Hrvatskog nogometnog saveza uz natpis mafia i "Gotovo je gotovo!".

Na facebooku je stajalo:

- Moj agent je pričao sa Hajdukom, trebao sam se vratiti u Hajduk i onda je Kos rekao mome agentu kako je on popravio odnos sa HNS-om i ne može dozvoliti da ga ja uništim. Radi one majice koju je vaš obukao na Četiri kafića, vaš igrač je problematičan i Hajduk s njim ne može potpisati ugovor da ne naruši odnose s HNS-om! Rekao sam agentu da kaže Kosu ako je u pitanju , da sam spreman misec dana na probi bez ijedne kune, da dokažem kakav sam. Odgovor je opet bio 'Majica je problem'. Stojim iza svake riječi koju sam napisao ode. Oprostite, nisam znao da ja sam ovoliko bitan u ovoj državi.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Kosa koji je odlučno sve navode demantirao.

- Treba najprije istaknuti da se sa spomenutim nikad nisam ni susreo a ni razgovarao. Istina je da je među brojnim imenima koja se nude Klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu. Isto tako, nikakva majica u njegovom slučaju nije niti spomenuta niti je razlog što igrač nije angažiran. Činjenica je samo da u ovom trenutku upravo karakter, kojeg je ovaj igrač i danas pokazao, Klubu ne treba – odgovorio je prvi čovjek Hajduka.

Linker
17. travanj 2024 03:44