REUTERS/ Giampiero Sposito / REUTERS
IMA BAŠ - SVE

LEGENDA CIJELOM SVIJETU NAJAVILA DOLAZAK NOVOG NOGOMETNOG BOŽANSTVA 'On će biti najveći nogometaš današnjice među 'ljudima'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2017. 11:59

Legenda Juventusa Pavel Nedved vjeruje kako će Paulo Dybala postati najveći nogometaš današnjice, ako izuzmemo 'vanzemaljca' Lea Messija.

45-godišnji Čeh je 2009. godine karijeru zaključio u Juventusu za koji je igrao devet godina, te je ostao u klubu na mjestu direktora.

"Vidio sam puno igrača koji nisu mogli podnijeti pritisak nošenja Juventusovog dresa. Ovdje je jako teško igrati, tu se i na remi gleda kao na poraz. Dybala to može, on će postati najveći nogometaš današnjice među 'ljudima', jer Messi je vanzemaljac. Dybala ima i 'muda' i glavu te uči iz vlastitih grešaka. Nadam se samo da nam ga nitko neće oteti. A opet, nakon Neymarovog transfera u PSG, sve je moguće. Tržište je potpuno poludjelo. Na kraju dana, odluka je na igraču. Ako su pravi, ostat će u Juventusu, ako misle samo na novac, povući će pogrešan potez", rekao je legendarni Čeh u intervjuu za Repubbliku.

Linker
27. travanj 2024 02:17