Zvezdan Cvetković
 Srđan Vrančić / HANZA MEDIA
TUGA U MAKSIMIRU

LEGENDA DINAMA I JUGOSLAVENSKE REPREZENTACIJE PRONAĐENA MRTVA Zvezdan Cvetković pronađen mrtav u garaži u Zagrebu

Piše: Dušan MiljušObjavljeno: 27. veljača 2017. 11:15

Bivši nogometaš Dinama Zvezdan Cvetković (57) nađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira, gdje je i živio. U tijeku je policijski očevid, potvrđeno nam je iz Službe za odnose s javnošću Policijke uprave Zagrebačke. Prema prvim sumnjama, moglo bi se raditi o prirodnoj smrti, ali točan uzrok ustanovit će se odbukcijom.

Zvezdan Cvetković je bivši sportski direktor i trener Dinama, a igračku karijeru je kao obrambeni igrač, osim u Dinamu, proveo i u njemačkom Waldhofu iz Mannheima.

Pet godina nastupao je i za reprezentaciju Jugoslavije, dok se nakon prestanka igračke karijere okušao i kao trener banjolučkog Borca. Zvezdan Cvetković brat je nogometaša Bore Cvetkovća, također bivšeg nogometaša Dinama i Crvene Zvezde, obojica su bili dio zlatne generacije Dinama, koja je 1982. godine osvojila titulu prvaka bivše države.

Prije tri godine Zvezdan Cvetković se našao u središtu skandala jer je pretukao partnericu s kojom je bio u vezi, koja ga je zbog napada prijavila policiji, pa je bio uhićen. Boro Cvetković, brat Zvezdana Cvetkovića živi u Beogradu i zastupnik je poznatih talijanskih proizvođača cipela. Prije više od desetak godina braći Cvetković je u Karlovcu ubijen otac.

Linker
19. travanj 2024 08:43