Lovren i Lukaku
 Reuters/Carl Recine / Action Images via Reuters
OTOK I DALJE BRUJI

LEGENDARNI NOGOMETAŠ LIVERPOOLA PORUČIO LOVRENU DA ZABORAVI NA 'INCIDENT' S LUKAKUOM 'Molim te! Usmjeri svoju energiju na momčad, a ne na gluposti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2017. 17:40

Proteklog je vikenda odigran veliki derbi između Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu (0:0), a nakon utakmice u centru su pažnje bili hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i Belgijanac u redovima 'crvenih vragova' Romelu Lukaku.

Naime, u samoj završnici prvog poluvremena Lovren je klizećim startom oduzeo loptu nogometašu Uniteda koji ga je potom u nastavku zakačio kopačkom po licu. Iz Liverpoola su tražili suspenziju za Belgijca smatrajući kako je to učinio namjerno, a tim povodom oglasio se i reprezentativac Vatrenih.

- Bio je iznad mene i mogao je to izbjeći, ali iskreno, mislim da je to učinio namjerno. Čak i da nije, ispričao bi se valjda nakon toga - rekao je Lovren.

S druge strane legendarni nogometaš Redsa, John Arne Riise na svojem je twitter profilu također prokomentirao 'incident' i dao mali savjet našem nogometašu.

- Molim te Lovrene, pustio to više i nastavi dalje. Utakmica je završena i moraš svoju energiju usmjeriti na momčad i biti fokusiran na utakmicu, a ne na gluposti - napisao je Riise.

Linker
27. travanj 2024 03:56