Foto: Damir Krajac / CROPIX
O SCEMU PO MALO

MAMIĆ PONOVNO BRILJIRAO NA PRESICI 'Ako netko mene otjera odavde, onda će se desiti za tri mjeseca da neće biti Dinama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2017. 18:22

Zdravko Mamić ponovno je privukao pozornost hrvatske javnosti. Na presici koja je trajala gotovo sat i pol vremena govorio je o najaktualnijim temama.

Progovorio je, dakako, o Dinamu, suđenju u Osijeku, atentatu...

Zanimljiv je bio njegov osvrt na iskaz Luke Modrića za kojeg smatra da su mediji od njega napravili lažova, a da je samo govorio istinu.

- A podvalili su mu čistu priču jer kad je govorio o sporazumu, oni su rekli da je govori o aneksu ugovora - rekao je Mamić.

Kazao je da su odvjetnici i on čitali jedan zapisnik o svjedočenju Luke Modrića za koji su vidjeli da je sve suprotno od onog što je Luka rekao. Žalili su se i sud je priznao da se zapisnik ne poklapa i ispravili su to. Rekao je da je bilo nepravilnosti i u zapisniku o svjedočenju Dejana Lovrena.

Rekao je da nema igrača u svlačionici koji ne želi pobjeći iz Dinama i prelijepog Zagreba, ali bez obzira na velike plaće žele pobjeći jer je shizofrena situacija. "Jer im viču da su izdajnici, ne slave njihove golove i trofeje", kazao je o atmosferi u nogometnom klubu.

O financijskoj situaciji u Dinamu.

- Dinamo, jamčim vam životom mojih kćeri, danas nije dužan niti jednu lipu. Ali će u ljeto Dinamo biti dužan 30 milijuna eura! Jer je naša poslovna godina 30 milijuna eura. Pa vi pišete o tome, znate da je tako. Vrlo je jasno da će Dinamo biti 30 milijuna eura u kreditu pod uvjetom da ne prodamo u zimi, ili prije igranja u Europi. Ali nema tog novca nego da likvidnost financirate iz budućih prihoda. Ako netko mene otjera odavde, onda će se desiti za tri mjeseca da neće biti Dinama.

Linker
18. travanj 2024 14:20