REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
ZANIMLJIVA IMENA

MANDŽUKIĆ I PJACA DOBILI UZBUDLJIVO POJAČANJE Juventus kupio nadolazeću zvijezdu, revno prate i najboljeg srpskog nogometaša

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2017. 20:11

Juventus je kupio urugvajskog talenta Rodriga Bentancura iz Boce Juniores, navode talijanski mediji, a prate i službeno najboljeg srpskog nogometaša Dušana Tadića.

Torinska momčad, za koju igraju hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Marko Pjaca, platio je Bentancura 10 milijuna eura uz još potencijalna dva, a oglasio se i sam igrač.

- Sve sam dogovorio s Juventusom, uskoro dolazim na liječnički pa ćete znati više. Sada sam koncentriran na Bocu i želim napsutiti klub s trofejem - izjavio je 19-godišnji vezni igrač koji ima već osam nastupa i pogodak za seniorsku reprezentaciju Urugvaja.

Skauti Stare dame su pohodili utakmicu Gruzije i Srbije kako bi se pobliže upoznali s kvalitetama Dušana Tadića, a imali su i što vidjeti. Tadić je briljirao pogotkom i dvjema asistencijama te je bio najraspoloženiji pojedinac na terenu. Tadić je član engleskog premierligaša Southamptona gdje je došao prije tri godine iz nizozemskog Twentea za 14 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 06:43