Getty Images
DEJAN IZBRISAO REDSE S INSTAGRAMA

NAVIJAČI BIJESNI NA LOVRENA, KLOPP SMIRUJE SITUACIJU 'Nije bio ništa gori od drugih', legende Premiershipa stale uz Hrvata: 'Ma čovječe ti si ga ubio'

'Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da je Dejan Lovren profesionalni nogometaš koji dobija 100.000 funti svaki tjedan! Sve je moguće', stoji u jednom od postova navijača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2017. 13:11

Liverpool je na gostovanju kod Tottenhama na Wembleyju poražen 4:1. Težak je to udarac za sve navijače Redsa koji su se nadali kako bi ove godine uistinu mogli gledati svoj klub u napadu na naslov prvaka Engleske.

Groznu je utakmicu imao Dejan Lovren kojem je Harry Kane pobjegao kod prva dva gola, a posebno je bila loša njegova intervencija kod drugog gola kada je potpuno promašio loptu u skoku. Trener Jürgen Klopp izvadio ga je iz igre već u 31. minuti.

"Da sam ja bio u toj situaciji na terenu, Kane ne bi dobio loptu", ljutito je na prvu poručio Klopp pa ipak probao malo ublažiti situaciju kako ne bi ispalo da je baš Lovren bio jedini krivac za težak poraz:

"Ne bih zapravo uopće želio kriviti igrače. Da budem iskren, Lovren nije bio ništa gori od Matipa, ali jednotavno smo nešto morali promijeniti", istaknuo je Klopp.

U analizi derbija mnogi su se dotakli Lovrena pa tako i legendarni golman Manchester Uniteda Peter Schmeichel koji smatra kako je njemački stručnjak napravio nepošten potez prema Lovrenu.

"Umjesto da cijelu odgovornost prebaci na Lovrena Klopp mora preuzeti odgovornost. Nije razgovarao s Dejanom i to se vidi u njegovoj igri, koja je ista već duže vremena. Jednostavno, Kloppova momčad se brani naivno, a ono što je danas učinio Lovrenu je nepošteno i on ga je ubio", rekao je Schmeichel na koga se nadovezao i Gary Neville:

"Kad se samo sjetim kako je Lovren igrao pod Pochettinom u Southamptonu. Bio je jedan od nekoliko najboljih stopera u ligi, a danas je to je potpuno drugi igrač."

Društvene mreže prepune su komentara mladih navijača Liverpoola koji ga više ne žele u momčadi.

"Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da je Dejan Lovren profesionalni nogometaš koji dobija 100.000 funti svaki tjedan! Sve je moguće", stoji u jednom od postova.

Zanimljivo, 28-godišnji Lovren je sa svog Instagram profila izbrisao Liverpool iz biografije i maknuo profilnu sliku, što naravno ne mora značiti ama baš ništa, no s druge strane...

Linker
16. travanj 2024 06:53