Foto: Damir Krajac / CROPIX
NOVI UDARAC

NEVOLJA NIKAD NE DOLAZI SAMA! KAO DA SE CRNI OBLAK NADVIO NAD RUJEVICU Za ključnu utakmicu u borbi za Ligu prvaka otpao još jedan od stožernih igrača

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 13. kolovoz 2017. 16:10

Nevolja nikada ne dolazi sama! Matej Jelić zaradio je posjekotinu na koljenu i tri-četiri šava, Josip Mišić dobio je udarac u mišić, ali ne radi se o nečemu što bi ih trebalo izbaciti iz konkurencije za srijedu i utakmicu protiv Olympiacosa za razliku od Zorana Kvržića koji je još u ranoj fazi utakmice protiv Dinama osjetio aduktor, ali i stisnuo zube te odigrao do kraja. I bio jedan od zapaženijih u riječkoj momčadi, nakon povratka s posudbe u Sheriffu brzo se nametnuo Matjažu Keku, izborio za mjesto u momčadi, dizao se iz utakmice u utakmicu i sada ispada da bi ga ozljeda mogla izbaciti iz kadra baš kada se njegova forma počela dizati. Je li otpao za Pirej pokazat će rezultati magneta kojem je podvrgnut…

- Mogu reći da sam se baš osjećao dobro u igri i na travnjaku, šteta što mi se ovo dogodilo, ali i to je sastavni dio igre, treba se što prije izdići iz toga, nema plakanja - kaže Kvržić koji je ponudio svoje viđenje poraza u derbiju s Dinamom.

- Prvo poluvrijeme smo ušli s previše respekta, ne znam iz kog razloga smo se povukli, ali taj dio treba što prije zaboraviti. Doduše, nije nam Dinamo stvorio pravu priliku, zabili su pogotke ni iz čega, ali su iz za razliku od nas zabili. Mi smo tek u drugom poluvremenu pokazali onaj naš pravi riječki gard potreban za pofajtati se s Dinamom i išlo je u dobrom smjeru. Šteta što nije bilo sreće, da smo zabili neku od onih prilika tribine bi nas sigurno digle… Moram spomenuti navijače, stvarno im hvala jer se nakon poraza od Dinama bojiš neke negativne reakcije a oni su nas s travnjaka ispratili kao da smo pobijedili.

Istaknuo je Kvržić i da je Dinamo već arhiviran, misli su usmjerene srijedi i Olympiacosu.

- Bit će to potpuno drukčija utakmica nego ove u HNL-u. Ova momčad zna igrati na rezultat, znamo koji je ulog i što nosi tako da nam motiva sigurno neće nedostajati. Kamo sreće da ponovimo onih 1:1 iz Salzburga, ali nećemo se zaletavati najavama - zaključio je Kvržić.

Linker
19. travanj 2024 14:05