Screenshot: Naslovnica
U SUBOTU PROČITAJTE

ONI DOLAZE Ante Ćorić i Nikola Vlašić, dva dragulja otvoreno za Sportske novosti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2016. 01:38

U subotnjem broju Sportskih novosti pronađite dva velika intervjuja s dva velika dragulja hrvatskog nogometa. Ante Ćorić otkriva zašto jedva čeka priključiti se Dinamu na pripremama, ali i kako mu je bilo na Euru u Francuskoj, te je li doista blizu njegov odlazak iz Maksimira u neki veliki europski klub. Nikola Vlašić priča o ozljedama koje su ga napale te kako ih je pobijedio, o novom Hajduku, metodama trenera Pušnika, te njegovim pogledima prema inozemstvu.

Sportske novosti donose i intervju nesretne Ane Konjuh koja je postala prava tragičarka Wimbledona. "Kao da me je netko ukleo", govori mlada tenisačica.

Pročitajte i sve što se novo događa na Euru, kako je Wales senzacionalno izbacio Belgiju, kako se Nijemci i Talijani pripremaju za novi veliki okršaj...Saznajte i kako je Bayern na vriieme prepoznao Renata Sancheza.

Što se događa u košarkaškoj reprezentaciji samo tri dana uoči početka kvalifikacijskog turnira za Rio. Mogu li oni konačno vratiti ponos u hrvatsku košarku? Što o tome kažu košarkaški stručnjaci?

Saznajte i kako je Kristijan Đurasek zahvaljujući velikoj pogrešci doktora tri tjedna uoči Tour de Francea trenirao s puknutim rebrom.

Linker
25. travanj 2024 10:04