ORGANIZACIJA HNS-A

PETU GODINU ZAREDOM - Istria Women’s Cup 2017– međunarodni ženski nogometni turnir u organizaciji HNS-a

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2017. 16:42

Petu godinu za redom u Istri se organizira međunarodni ženski nogometni turnir reprezentacija – Istria Women’s Cup 2017. U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i Elite Soccer i pod pokroviteljstvom Istraturista – osam nogometnih reprezentacija odmjerit će snage u dvije skupine ovog velikog međunarodnoga turnira.

Sudionice Istria Women’s Cup-a 2017:

Hrvatska

Francuska B

Mađarska B

Chinese Taipei

Bosna i Hercegovina

Sjeverna Irska

Slovačka

Slovenia

Turnir počinje 01. ožujka 2017., a završne će se utakmice se igrati 09. ožujka 2017.

Sudionice pristižu između 28. veljače 2017. u Umag, kamo ce većina reprezentacija biti smještena. Turnir će se odvijati na nogometnim terenima Umag i Poreć.

Sudionici su razvrstani u dvije skupine po četiri reprezentacije. U skupini A nastupaju Slovačka, Chinese Taipei, Slovenia i Sjeverna Irska, dok u skupini B nastupaju Hrvatska, BIH, Francuska B i Mađarska B. Zavisno o plasmanu ekipe će odigrati utakmicu za plasman od 1. do 8. mjesta.

U organizaciji HNS-a ovaj turnir u svojoj petoj godini izrasta u jedan od interesantnijih turnira u svijetu ženskog nogometa, uz bok jakih Cyprus Cup-a i Algarve Cup-a. Istra kao poznato turističko središte prepoznala je vrhunski sport i ženski nogomet kao rastuću granu u svojoj turističkoj ponudi.

Linker
16. travanj 2024 14:32