Neymar
 REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
RAZMAŽENA ZVIJEZDA

POBUNA U PSG-U PROTIV NAJSKUPLJEG NA SVIJETU On može, ali drugi ne: Evo zašto je Neymar u tako kratko vrijeme postao toliko omražen lik u Parizu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 21:02

Brazilac Neymar prošloga je ljeta za rekordnih 222 milijuna eura prešao u redove PSG-a i tako postao najskuplji igrač u povijesti nogometa. Ovaj nogometni genijalac odmah je po dolasku u Pariz svojim suigračima htio dati do znanja tko je novi gazda u svlačionici, a vrlo brzo došao je u sukob s drugom zvijezdom kluba, Urugvajcem Edinsonom Cavanijem.

Ipak, ta 'svađa' nije dugo trajala obizrom kako su čelnici kluba uspjeli u konačnici pronaći način da pomire zaračene strane, ali, bez obzira na sve, izgleda kako Brazilac nije omiljeni lik među svojim suigračima.

Mediji u Francuskoj otkrivaju kako su pojedini igrači PSG-a podigli malu pobuinu protiv Neymara jer im se ne sviđa činjenica da Brazilac imao znatno veće privilegije u odnosu na ostatak.

Jedna od stvari koja ih strašno smeta, je to što Neymar nema apsolutno nikakve defanzivne obaveze što nije bio slučaj u vrijeme dok je nosio dres Barcelone. Osim toga, Brazilac ima dva fizioterapeuta samo za sebe, a na treninzima se prema njemu ne smije ići punom brzinom. Također, valja napomenuti kako Neymar ima torbu sa svojim imenom, dok na ostalima stoji samo grb PSG-a.

Linker
20. travanj 2024 17:03