Ante Cizmic /Hanza Media / CROPIX
MOMČAD POD PRATNJOM POLICIJE

SERIJA NAPADA NA IGRAČE HAJDUKA NAKON DEBAKLA PROTIV RUDEŠA Bliski susret pred svojim stanom doživio i veliki miljenik navijača Franck Ohandza!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2017. 13:48

Poraz Hajduka od Rudeša izazvao je niz incidenata na Poljudu, ali i u cijelom Splitu gdje su maskirani napadači proteklih dana verbalno, a u nekim slučajevima i fizički prijetili nekolicini igrača Hajduka.

Splitska policija potvrdila je kako je u utorak 7. studenog pred vratima stana kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna nekoliko osoba narušavalo javni red i mir, a neslužbene informacije govore kako se radi o starom miljeniku navijača Francku Ohandzi.

Saznajemo i što se točno dogodilo. Huligani su došli u utorak oko 21 sat pred Ohandzin stan na Žnjanu te mu kamenjem gađali stakla i zvonili na vrata. Naravno da se kamerunski nogometaš prepao i sve prijavio policiji. Dan kasnije policija je uhitila 23-godišnjaka zbog sumnje da je povezan s incidentom.

Policiji je prijavljeno samo to jedno uznemiravanje, no navodno je isto doživjelo još nekoliko igrača Hajduka.

Damir Krajac/CROPIX
CROPIX

Epilog tih incidenata je i policijska pratnja koja je dodijeljena igračima Hajduka na putu do Tučepa, gdje danas od 14:30 igraju prijateljski susret povodom 50. rođendana lokalnog četvrtoligaša Jadrana.

Podsjetimo Hajduk je od Rudeša izgubio 3:2 nakon što je vodio 2:0, a od samog početka susreta atmosfera je na Poljudu bila naelektrizirana. Torcida je prvih devet minuta šutjela kao podsjetnik na 'minus 9 bodova' u odnosu na Dinamo, a nakon završetka susreta zvali su igrače pred Sjever na 'raport' i tražili od njih da skinu dresove. Frana Tudora je netko pogodio upaljačem, a bačene su i sjedalice otrgnute s tribina.

Split, 041117.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 15. kola HT Prve lige, Hajduk - Rudes. 
Na fotografiji: Torcida je citav sjever ispisala porukama upravi kluba i igracima.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Linker
19. travanj 2024 07:22