REUTERS
BORBA ZA ELITNO NATJECANJE

SLAVEN BILIĆ OZBILJNO NALJUTIO WENGERA Francuski stručnjak prozvao bivšeg Vatrenog: 'Apsolutno je najvažnije da se možeš pogledati u ogledalo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 17:43

Arsenal očajnički pokušava izboriti mjesto u Ligi prvaka, a nakon što je Liverpool slavio kod West Hama 'topnici' su ponovno izvan četiri pozicije koje vode u elitno natjecanje.

West Ham je 'popio' četiri 'komada' i tako poprilično naljutio trenera Arsenala Arsena Wengera koji smatra kako se momčad Slavena Bilića nije niti trudila.

"Čini mi se kako su neke momčadi već na praznicima. Mi ćemo biti profesionalni i odraditi svoj posao na ispravan način do posljednje sekunde sezone. Važno je da se možeš pogledati u ogledalo i reći si da si sve napravio kako treba. To je apsolutno najvažnije", poručio je Wenger pa dodao:

"Treniramo naporno svaki dan i ne želimo stati na pola puta. Nisam sretan kad nemamo dobre rezultate, ali ono za što nema isprike je kada ne daješ najbolje od sebe. Čini mi se da su mnoge momčadi koje su osigurale ostanak jednostavno izgubile fokus."

Linker
16. travanj 2024 22:30