CROPIX
SVE ĆE SE ZNATI ZA PAR DANA

'SLUŠAT ĆU VAS, RADITE ŠTO MORATE' Liječnici iz KB Sveti Duh otkrili kakav je Mamić pacijent i kako je primio vijesti o svojoj zdravstvenoj situaciji

Piše: Goranka JureškoObjavljeno: 23. kolovoz 2017. 14:00

'Zdravko Mamić je za sad dobro, nema komplikacija, prima terapiju a za dan ili dva, što je krizno razdoblje u ovakvim situacijama, znat ćemo treba li i dodatno liječenje', kažu nam liječnici iz KB Sveti duh gdje je Dinamov savjetnik od utoraka na liječenju nakon atentata u BiH u kojem je ranjen u desnu natkoljenicu.

Liječnici kažu kako je Mamić za sad poslušan pacijent, prima terapiju antibioticima kojom se nastoji izbjeći sepsa. Naime, nakon atentata Mamiću je prva pomoć pružena u Domu zdravlja u Tomislavgradu nakon čega se odlučio vratiti u Zagreb gdje je nastavio liječenje.

Neke informacije su govorile da će Mamić unatoč prostrjelne rane ipak otputovati u Albaniju na nogometnu utakmicu Dinama i Skenderbeua, no liječnici kažu da su mu objasnili njegovu zdravstvenu situaciju a on im je kazao - poslušat ću vas i radite što morate.

Savjetnika Dinama za sad neidentificirani napadači ustrijelili su u nogu u mjestu Vidovići, gdje je preminuo njegov otac.

Očevici kažu da se čulo više pucnjeva, ali da ga je samo jedan metak pogodio. Metak nije pogodio kost. Napadači su pobjegli i policija za njima traga.

Linker
20. travanj 2024 07:59