CROPIX
PRITISAK NA UEFA-U

SN DONOSE VELIKU ŽIVOTNU ISPOVIJEST ARIJANA ADEMIJA 'Ne mrzim Wengera, ali to što je on pričao o meni je tužno i žalosno! Osudio me, dobio sam...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. travanj 2017. 01:13

Arijan Ademi progovorio je u velikom intervjuu za Sportske novosti o dosad nepoznatoj strani svoje dvoipolgodišnje supenzije i životne drame koju je proživljavao bez nogometa.

Jedna od stvari koja je Ademija u ove dvije i pol godine najviše pogodila jest ono što je o njemu pričao Arsene Wenger. Podsjetimo, nakon što je saznao da je od Dinama ‘izgubio zbog dopinga’, legendarni Francuz drvlje i kamenje je sasuo prema Ademiju i dopingu u nogometu, koji bi trebalo teže kažnjavati. Po nekima, bio je to dio pritiska na UEFA-u i jedan od razloga za tako drastičnu kaznu u prvom stupnju.

- Vidio sam što je Wenger pričao, to je žalosno. Jednostavno, to govori o njemu. Ja ne mrzim čovjeka, želim mu svu sreću u životu, ali to je stvarno tužno. Napravio je toliki pritisak, a nije znao jesam li kriv ili nevin, osudio me, pritisnuo medije da pišu o tome. I ja dobijem četiri godine kazne. Možda je bio sretan nakon toga.

Je li Wengerov pritisak doprinio visini kazni UEFA-e?

- Ne znam je li Wenger kumovao toj kazni, je li to pomoglo, ne želim o tome ni razmišljati. No, on je svojim rečenicama rekao sve o svojoj ljudskosti, to njemu služi na čast. Želim mu stvarno svu sreću u životu.

CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI U UTORAK U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
26. travanj 2024 10:53