Getty Images
GENOA JE HIT

SRUŠIO JE MILAN, ALI JE OSTAO POTPUNO SVOJ Senzacionalni Ivan Jurić ne prestaje oduševljavati Talijane svojim rezultatima i pojavom!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2016. 16:29

Euforična Genova nije spavala noćas, nakon što su njeni miljenici srušili veliki Milan sa 3:0 i potvrdili sjajnu formu. No na usnama medija, ali i navijača ne stanuju toliko strijelci, koliko trener Genoe, senzacionalni Ivan Jurić.

Nakon čuda s Crotoneom, ovaj atipični Splićanin sjajan posao radi i u genoi, koja je pri vrhu, i umjesto o spasu i mirnom plovu sada sanja o - Europi!

Ipak, Jurić jednostavno nije euforičan tip i stoga zaustavlja bilo kakvu navalu raspoloženja koje bi moglo pokvariti koncentraciju i nastavak ovakve niske uspjeha.

"Bolje smo igrali u derbiju protiv Sampdorije, u kojem smo poraženi, nego s Milanom", odmah je poručio Jurić.

"Tajna ovog uspjeha je što smo bili ponizni i protivniku nismo davali prostor. Jednostavno, igrali smo muški, pažljivo i s mjerom. Popunjavali smo rupe i nismo davali loptu bez borbe. Dobro smo se pripremili za njihovu igru, jer znamo da metu sve pred sobom kada im se prepusti prostor, pa je dogovor bio da pod svaku cijenu držimo loptu i čuvamo prostor.", objasnio je hrvatski trener.

Za kraj je jasno poručio:

"Bilo je utakmica u kojima smo zaslužili više, ali smo ih gubili i trebali smo imati još koji bod. Moramo paziti da nam se to ubuduće ne događa."

Linker
24. travanj 2024 20:57