POČINJE NOVA SEZONA

STIŽE 'NOVO VRIJEME' Bad Blue Boysi masovno stižu na Maksmir, Futsal Dinamo najavio inicijativu za svaku pohvalu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2016. 13:40

Nakon stanke od nekoliko mjeseci, ovog vikenda počinje nova sezona 1.HMNL. Futsal Dinamo u prvom kolu u subotu s početkom u 20 sati u Dvorani II Doma sportova dočekuje ambiciozno Novo Vrijeme koje se povratkom sponzora prilično pojačalo i postalo jedan od kandidata za naslov prvaka.

Futsal Dinamu ovo će biti prva dvoranska utakmica pred svojim navijačima nakon 9. travnja ove godine kada su Plavi u Domu sportova svladali gradskog rivala Uspinjaču. Ulaznice za otvaranje sezone, ali i godišnje ulaznice za utakmice Futsal Dinama mogu se kupiti u Ilici 37.

Od ove sezone Futsal Dinamo je pokrenuo inicijativu kojom želi pomoći zagrebačkim osnovnim školama. Naime, 25 kn od svake prodane godišnje ulaznice odvojit će se za obnovu jedne zagrebačke osnovne škole koju će uređivati predstavnici Futsal Dinama i Dinamovi volonteri.

Za prvu godinu izabrana je Oš Julija Klovića u kojoj je u subotu (24. rujna) održan turnir četiri zagrebačke osnovne škole. U konkurenciji 7. i 8. razreda naslov je osvojila Oš Dr. Ivan Merz, a u kategoriji 5. i 6. razreda Oš Augusta Šenoe.

Također, Futsal Dinamo je u nedjelju (25. rujna) organizirao jaki međunarodni turnir “Zagreb Futsal Cup” koji se održao u SD Martinovka. Na turniru su sudjelovali klubovi iz Hrvatske, BiH, Italije i Slovenije. U kategoriji juniora naslov je osvojio Futsal Dinamo, a u kategoriji kadeta Aurelia iz Vinkovaca.

Podsjetimo, ovaj tjedan bit će vrlo zanimljiv za sve navijače Dinama. Bad Blue Boysi najavili su povratak na sjever Maksimira, u utorak 27. rujna, kada Dinamu u goste dolazi Juventus. U subotu (1. listopada) Futsal Dinamo otvara sezonu u Domu sportova, a u nedjelju je veliki derbi na Maksimiru.

Linker
25. travanj 2024 13:11