youtube
NEVJEROJATAN RASPLET

SVAĐA GODINE DOBILA NASTAVAK Ponudili mu milijun eura da se odrekne titule 'gazde', ovaj to odbio i do kraja razljutio najskupljeg igrača u povijesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2017. 13:20

Već danima čitava Francuska, ali i nogometni svijet bruje o svađi dvije velike zvijezde PSG-a. Naime, Cavani i Neymar su se prije tjedan na utakmici protiv Lyona upustili u žustru raspravu oko toga tko bi trebao izvesti jedanaesterac. Brazilac je na kraju morao popustiti, Urugvajac je uzeo loptu, pucao, ali je na njegovu žalost zapucao kazneni udarac.

Nakon susreta naknadno je objavljena snimka na kojoj se vidi kako Cavani ne da Brazilcu da izvede jedanaesterac. Epilog svega bilo je to što je Neymar prestao pratiti svog suigrača na Instagramu, a španjolski Sport kaže kako je otišao i korak dalje te zatražio vodstvo kluba da što prije proda Cavanija.

Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi pokušao je čitavu stvar izgladiti, a kako drugačije nego novcem. Kako prenosi francuski El Pais, Cavaniju je na već unaprijed dogovoreni bonus ponuđena svota od milijun eura kako bi izvođenje jedanaesteraca prepustio brazilskoj zvijezdi. Ipak, Urugvajac je to odbio jer mu je važniji status 'igrača broj 1' u momčadi bez obzira što pored njega igra najskuplji nogometaš na svijetu.

Nasser Al-Khelaifi pokušao je učiniti sve kako bi ulogu 'gazde' prepustio Neymaru nakon što je posljednje dane proveo u pregovorima s Cavanijem i njegovim agentom. Brazilac je u međuvremenu saznao što je Cavani odbio te će sada biti zanimljivo pratiti čitavi razvoj situacije, jer Francuzi prenose kako ga je to iznimno razljutilo.

Linker
16. travanj 2024 19:19