Getty Images
AMERIKANCI BRILJIRAJU

SVJETSKA 'LIGA ZA BEDAKA': SHOW I SPAS ZA ONE KOJI NISU IZBORILI RUSIJU Italija, Nizozemska, Čile, SAD... Svi idu na SP, ali 'najvećih razočaranja'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2017. 18:27

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo ponovno su uzele nekoliko 'žrtava'. Mjesta jednostavno nema za sve, a ovaj put su svakako najveća iznenađenja Italija i Nizozemska.

Uz njih tu su i Čile, SAD i Gana, a svi oni će osim velikog nogometnog gubitka doživjeti i financijski poraz pa se Američki nogometni savez dosjetio organizirati svojevrsno 'Svjetsko prvenstvo najvećih razočaranja'.

Tamošnji Savez potvrdio je kako postoji inicijativa, a mediji ističu da se u realizaciju projekta već krenulo. 'Liga za bedaka' održala bi se prije samog SP-a, a jedina je dvojba treba li se održati pravi natjecateljski turnir, ili pak prijateljske utrakmice širom SAD-a.

Nema sumnje kako bi Italija i Nizozemska privukle veliki broj gledatelja, a bez obzira što nisu na SP-u spomenute reprezentacije bile bi sigurno gledane televizijskim putem i ostalim dijelovima svijeta.

Linker
20. travanj 2024 09:01