REUTERS/Eddie Keogh Livepic / REUTERS
VELIKE PROMJENE

TERIM POTPUNO IZNENADIO POPISOM ZA HRVATSKU Pogledajte koje je sve zvijezde Imperator izostavio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2016. 10:03

Izbornik turske reprezentacije Fatih Terim jučer je objavio listu od 27 igrača za prijateljsku utakmicu s Rusijom koja je na rasporedu 31. kolovoza u Antalyi i kvalifikacijsku za Svjetsko prvenstvo 2018. s Hrvatskom 5. rujna u Zagrebu.

Na njemu nema Arde Turana, koji igra za Barcelonu, ali nakon lošeg nastupa na Europskom prvenstvu nije se našao na Terimovoj listi. Bio je Arda Turan i na udaru navijača turske reprezentacije, koji su ga vrijeđali, a niti on im nije ostao dužan.

Također, na listi za ove utakmice nema niti Buraka Yilmaza i Selcuka Inana. Teško je reći zbog čega 'Imperator' ne računa na tako kvalitetne igrače, no slab nastup na Europskom prvenstvu gdje su Turci osvojili tri boda i ostali bez nokaut faze je očito natjerao Terima na stanovito provjetravanje svlačionice.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vratari: Harun Tekin (Bursaspor), Onur Recep Kivrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Basaksehir)

Braniči: Ahmet Oguz (Genclerbirligi), Sener Özbayrakli (Fenerbahče), Ahmet Yılmaz Calik (Genclerbirligi), Caglar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Schalke) Serdar Aziz (Galatasaray), Ismail Köybasi (Fenerbahče)

Vezni: Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahče), Hakan Calhanoglu (Bayer), Irfan Can Kahveci (Genclerbirligi), Mehmet Topal (Fenerbahče), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Oguzhan Özyakup (Bešiktaš), Okay Yokuslu (Trabzonspor), Ozan Tufan (Fenerbahče), Salih Ucan (Fenerbahče), Emre Mor (Borussia Dortmund), Gökhan Töre (West Ham), Cengiz Ünder (Basakşehir)

Napadači: Olcay Sahan (Bešiktaš), Volkan Sen (Fenerbahče), Cenk Tosun (Bešiktaš), Enes Ünal (Twente), Yunus Malli (Mainz).

Linker
20. travanj 2024 17:42